• Üniversitemiz İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programına 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında yerleşmeye hak kazanan ve kayıt yaptıracak öğrenciler; 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. (Vekâlet ve posta ile kayıt yapılmamaktadır.)

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. 2 adet fotoğraf
  2. Önlisans diplomasının aslı. Önlisans diplomasının olmadığı durumlarda, geçici mezuniyet belgesinin aslı veya diplomanın kaybı halinde mezun olduğu okuldan alacağı diploma yerine geçecek diploma kayıp belgesi.
  3. Kimlik fotokopisi
  4. Yerleştirme sonuç belgesi

• Ders kayıtları 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (E-KAYIT) üzerinden yapılacak olup, 16 Eylül 2019 tarihinde dersler başlayacaktır.
  • İkinci öğretim öğrencileri  09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında  harç ücretlerini yatırdıktan sonra Öğrenci Bilgi Sistemi (E-KAYIT) üzerinden ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedi

Harç ücretleri; Bakanlar Kurulu’nun 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerine Dair Karar açıklanınca ilan edilecektir.

E-KAYIT (ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ) SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Danışma Bürosu: Üniversitemizin kurduğu Halkla İlişkiler Müdürlüğü Danışma Bürosu'na müracaat ederek ihtiyaçları olan bilgiyi alabilirler. Danışma Bürosu 08.30-17.00 saatleri arasında açık olacaktır.

Yemek: Üniversitemiz Kafeteryası'ndan öğrenciler ve veliler ücret karşılığında yemek ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Ayrıca, Üniversite kampüsünde bulunan özel kantin ve kafeteryalar bu tarihlerde açık olacaktır.

KAYITTA BİLGİ  İÇİN ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÇAĞRI HİZMETLERİ TELEFON NUMARALARI:

(0342) 317 1282 – 317 1283  – 317 1491 – 317 1492

İlahiyat Fakültesi Öğrenci İşleri için: 3601200 / 3298