YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

• 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemize kayıt işlemleri E-devlet üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle herhangi bir belge istenmemektedir.
  • E-Devlet üzerinden kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt tarihi 09-11 Eylül 2019 'dur.

E-Devlet üzerinden kayıt yaptıracaklar  www.turkiye.gov.tr adresinden kayıtlarını yapabilirler.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite e-kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

• Herhangi bir nedenle E-devlet üzerinden kaydını yapamayan öğrencilerimiz  09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında aşağıdaki tabloda belirtilen adreslere şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. (Vekâlet ve posta ile kayıt yapılmamaktadır.)
  • Yükseköğretim programlarında aynı anda örgün iki ön lisans veya iki lisans programına kayıt yaptırılamayacağına ve eğitime devam edilemeyeceğine ilişkin Yükseköğretim Genel Kurul kararı uyarınca, durumları bu açıklamaya uyan öğrenciler halen kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan ilişiklerini kesmeden Üniversitemize kayıt yaptıramazlar.

DERS KAYIT İŞLEMLERİ

• DGS ile yeni kayıt yapan öğrenciler muafiyet ve intibak için ders içeriklerini ve transkriptlerini ilgili Bölüm Başkanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Ders kaydı ile ilgili detaylı bilgi için ders kayıt duyurumuza buradan ulaşabilirsiniz.