ÜNİVERSİTEMİZE 2017 DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK KONTENJAN İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

KAYDA GELMEDEN ÖNCE YAPILACAK İŞLEMLER

İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLER 08-13 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA HALK BANKASI VEYA ZİRAAT BANKASINA HARÇ ÜCRETLERİNİ YATIRABİLİRLER.(HARÇ DEKONTLARININ KAYIT İŞLEMİNDE GETİRİLMESİ GEREKTİR.)

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Lise diploması aslı ve Önlisans diploması aslı (yeni mezun olanlardan geçici mezuniyet belgesinin aslı) ve fotokopileri.
  • Kazandı belgesinin çıktısı (ÖSYM sitesinden alınan yerleştirme sonuç belgesi çıktısı)
  • Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • 12 adet 4.5x6 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
  • 1997 ve daha öncesi doğum tarihli erkek öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi,
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne kayıt yaptıracak öğrencilerden Tam Teşekküllü Hastaneden Alınacak Sağlık Heyet Raporu istenmektedir.
  • İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLER KAYITTA HARÇ DEKONTLARINI GETİRECEKLERDİR.

KAYITLAR 08-13 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA; ŞAHSEN BAŞVURU İLE YAPILACAKTIR.

*İSLAHİYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI  İSLAHİYE YERLEŞKESİNDE.

*NİZİP EĞİTİM FAKÜLTESİNE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI NİZİP YERLEŞKESİNDE YAPILACAKTIR.

*DİĞER FAKÜLTELERE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI GAZİANTEP MERKEZ KAMPÜS ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINDA YAPILACAKTIR.

08 Kasım 2017 tarihinde güncellenmiştir.